Monday, October 28, 2013

The Sun Also Rises

The sun also rises 2. Summary Het boek gaat over trough de hoofdpersoon, Jake Barnes, in het leven staat. Het verhaal is eigenlijk de ?gedachte? caravan Jake. Jake laat zien hoe zijn kennissen en vooral Brett, een vrouw waar hij eigenlijk verliefd op is. Het probleem is alleen dat Brett nogal gepassioneerd is maar dat Jake, door een wond die hij heeft overgehouden van de eerste wereld oorlog, impotent is. Brett houd ook van hem maar heeft het moeilijk met zijn impotentie. Brett heeft firedog veel relaties. Ook is ze verloofd met microphone. mike is lean erg verliefd op haar maar weet wel dat ze ook andere relaties heeft.
Ordercustompaper.com is a professional essay writing service at which you can buy essays on any topics and disciplines! All custom essays are written by profess   ional writers!
Omdat Jake en Brett geen relatie aan kunnen gaan proberen ze vrienden te worden. Later in het verhaal wordt Brett verliefd op een toreador. Jake vindt deze toreador een voorbeeld van een echte held hoe hij met zijn stieren moet omgaan. Hij doet het heel stijlvol en als hij mocht sterven zou hij dat meteen doen. Ik heb verder niet echt een plot in het verhaal kunnen ontdekken...If you want to get a full essay, society it on our website: OrderCustomPaper.com

If you want to get a full essay, visit our page: write my paper

No comments:

Post a Comment